HKK Široki dogovorio je suradnju sa hrvatskim igračem Lovrom Buljevićem koji je svojim nastupima na turniru zadovoljio stručni stožer.

Lovro Buljević (Zagreb, 1998 godište, 210 cm) igra na poziciji centra i mladi je hrvatski reprezentativac. U karijeri je nastupao za Cibonu, Zabok i Cedevitu, a prošle sezone je igrao u Vrijednosnicama Osijek s prosjekom od 10,4 poena, 5,2 skoka i 1,2 asistencija za 21 minutu po utakmici.

“Drago mi je što sam došao u HKK Široki. Ovo je sigurno iskorak u mojoj karijeri. Dosta bivših igrača Širokog sa kojima sam igrao u Ciboni i Cedeviti su mi preporučili da dođem ovdje. Mlada smo ekipa, boriti ćemo se da ostvarimo što bolji rezultat” izjavio je za službenu Facebook stranicu Lovro.

Amerikanac Rashun Davis (1993 godište, 180 cm) je novi igrač HKK Široki i igra na poziciji organizatora igre. Prošlu sezonu je igrao za Kaposvari u Mađarskoj gdje je odigrao 22 utakmice s prosjekom od 16,8 poena, 4,7 asistencija i 3 skoka za 31,4 minute po utakmici.Također ima iskustva u ABA ligi 2 jer je uspješno igrao dvije sezone za momčad Rogaške iz Slovenije.

Također, došlo je do sporazumnog raskida ugovora sa igračima Tonijem Ćutukom i Mateom Vidovićem kojima se ovom prilikom zahvaljujemo i želimo im puno sreće u nastavku karijere!