Zadranin Ive Ivanov (35 god, 200 cm, krilo) novo je pojačanje Širokog uz dogovorenu suradnju na godinu dana.

Ponikao je u matičnom Zadru, a nastupao je još za Šibenik, Krku, MZT, dok je posljednju sezonu proveo u Švicarskoj u momčadi Lions De Geneve uz učinak od 11,9 poena, 4,6 skoka za 24 minute po utakmici.

“Jako sam sretan što sam došao u Široki kod trenera Jusupa. To je zdrav klub, nadam se da ćemo ispuniti sva očekivanja koja ljudi iz kluba stave pred nas, a ako Bog da, da nas zaobiđu ozljede možemo jako dobre stvari napraviti ovu sezonu” , izjavio je za našu stranicu Ive Ivanov.

Također, Amerikanac Michaelyn Scott (1993 godište, 183 cm) je novi igrač HKK Široki.

Igra na poziciji organizatora igre.

U karijeri je nastupao za KK Jolly Šibenik, KK Split, dok je prošle dvije sezone proveo u Salt Lake City-u (NBA – G liga).

U momčad Danijela Jusupa stiže i mladi i igrač iz Čitluka, Ivo Ćavar (23 god, 190 cm, bek ).

Posljednje dvije sezone je igrao za matični klub HKK Brotnjo Čitluk u Ligi Herceg Bosne, a nastupao je još za KK Dinamo i KK Kvarner.

Ivo nije sakrivao zadovoljstvo tijekom potpisa za HKK Široki.

“Sretan sam što sam potpisao i velika mi je čast igrati za najuspješniji košarkaški klub u Bosni i Hercegovini. Sada je na meni da dam sve od sebe i nadam se da ću svojim radom, zalaganjem i igrama opravdati povjerenje trenera i pomoći ekipi u što boljem ostvarivanju rezultata”.,izjavio je za našu službenu stranicu Ćavar.

Dobro nam došli.