Najbolji igrač HKK Široki ove sezone, Goran Filipović za našu stranicu najavio je današnje finale Kupa Herceg Bosne protiv Zrinjskog, koje se igra u 18 sati na Pecari.

“Vjerujem da nas očekuje jedna zanimljiva i kvalitetna utakmica jer ipak su ovo dvije prvoplasirane momčadi lige. Igramo doma i ako želimo pobjediti morati ćemo se koncentrirati da mi budemo ti koji kontroliramo utakmicu i namećemo svoj ritam. Zrinjski može biti izrazito opasan kad se razmaše, to smo osjetili u prošloj utakmici u Mostaru gdje smo čak odigrali više nego solidnu utakmicu, ali nam to nije bilo dovoljno za pobjedu. Iza nas je jedna konstantna sezona i generalno gledajući našu igru i utakmice, sezona bez ikakve veće oscilacije što je pohvalno za ovu mladu momčad. Pripremili smo se dobro i bilo bi lijepo kada bi pobjedom i osvojenim trofejom pred domaćim navijačima uspjeli potvrditi odlične rezultate u tekućoj sezoni”.

Podsjećamo, pobjednik ove utakmice će se plasirati na završnicu Kupa Bosne i Hercegovine koji se od ove godine zove “Kup Mirza Delibašić”.

Zahvaljujemo se sponzoru utakmice BERNINA (Berny – Priroda daje, Toco Bananas) koja će imati svoje posebne maskote na utakmici i tako uljepšati ovaj događaj, posebno djeci.

Također, zahvale idu i pokroviteljima utakmice:
VLADA ŽZH, Grad Široki Brijegi HTERONET.ba

Utakmicu će izravno prenositi Naša TV