Danas je u prostorijama Košarkaškog saveza Herceg Bosne u Mostaru održana konferencija za medije povodom finala Kupa Herceg Bosne koje se igra sutra u 18 sati na Pecari između HKK Široki i HKK Zrinjski. Izravan prijenos utakmice će biti na Našoj TV.

U finalni susret Kupa Herceg-Bosne košarkaši Širokog i Zrinjskog ulaze u dobrom raspoloženju. Širokobriježani su u prvenstvu ostvarili tri pobjede zaredom, dok je Zrinjski slavio u četiri posljednja susreta.

“Dobro se poznajemo, igrali smo već sa Zrinjskim koji ima iskusnu i kvalitetnu ekipu. Igraju u Drugoj ABA ligi i prvenstvu BiH, i u oba natjecanja ima jako dobre rezultate. Mi smo mlada ekipa i pokušat ćemo se sutra nametnuti s agresivnošću i pokušati parirati tom iskustvu i kvaliteti. Koliko ćemo u tome uspjeti vidjet ćemo. Ja bih pozvao sve ljubitelje košarke da u petak dođu u što većem broju, jer mislim da nas očekuje sutra jedna zanimljiva utakmica i da to bude jedan praznik košarke u organizaciji KS Herceg-Bosne. Ako dođemo u priliku da iznenadimo Zrinjski, sigurno ćemo to učiniti”, riječi su trenera Širokog Damira Vujanovića.

“Atmosfera u momčadi je odlična, volio bih da što više ljudi dođe na utakmicu i da nas podrži, i neka bolji pobjedi”, rekao je kapetan Ivan Karačić.

Napomena, SPONZOR ove utakmice je HTERONET.ba koji Vam poklanja MOBITEL LENOVO MOTO E4.