NAJAVA VELIKE NAGRADNE IGRE

“ŠIROKOM POMOZI, CITROENA VOZI”

Hrvatski košarkaški klub Široki i ove godine organizira veliku nagradnu pod nazivom “Širokom pomozi, Citroena vozi”.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani koji kupe prigodne ulaznice kluba u vremenu od 14. listopada do 16. prosinca ove godine. Ulaznice s nagradnim kuponima moći će se kupiti za vrijeme domaćih utakmica sa Bosnom 14 listopada, sa Vogošćom 28 listopada, sa Bošnjakom 11 studenoga, sa Kaknjom 18 studenoga, sa Sparsom 09. prosinca, sa Studentom 16. prosinca, te svakodnevno u slobodnoj prodaji.

Kupljene ulaznice s nagradnim kuponima mogu se koristiti na utakmici Široki – Student 16.12.2017. god.

Klub je kupcima nagradnih ulaznica osigurao vrijedne nagrade, motorno vozilo marke “Citroen C1, 1.4 HDI”, putovanje u Rim za dvije osobe, televizor, hladnjak, karaoke bluetooth zvučnik, bicikl, usisavač, tablet i mobitele. Dobitnici nagrada odredit će se javnim izvlačenjem na poluvremenu utakmice između HKK Široki – KK Student koja će se odigrati 16.prosinca 2017 godine.

Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu na naše utakmice, kupe ulaznice, pomognu našim mladim košarkašima da ostvare svoj cilj u Prvenstvu BiH i okušaju sreću u nagradnoj igri.
Široki Vam je kroz sve ove godine donio toliko radosti, devet osvojenih prvenstava BiH, devet osvojenih kupova, pobjeđivao košarkaške velikane poput Cibone, Partizana, C. Zvezde, Cedevite, Zadra, Olimpije, Budućnosti, Bosne, Igokee… Vi niste to zaboravili, a ni Široki nije zaboravio Vas.

Nudimo Vam mogućnost da za samo pet maraka uzmete “Citroena”.

Ne propustite priliku.

Detaljna pravila nagradne igre možete pročitati ovdje:

pravila nagradne igre

Vaš HKK Široki- sportski ponos Hercegovine!