Aktualni reprezentativac BiH Dalibor Peršić se treći put vraća na Pecaru i potpisao je Ugovor do kraja sezone. Za HKK Široki je uspješno nastupao i u ABA ligi i prvenstvu BiH. U ovoj sezoni je igrao za KK Spars gdje je prosječno imao učinak od 13,8 poena po utakmici. Njegovo iskustvo će sigurno pomoći našim mladim igračima. Peršić danas dolazi na trening, a u našem dresu bi trebao debitirati idući vikend protiv Zrinjskog u Mostaru.

“Drago mi je što se vraćam u Široki Brijeg i u klub gdje sam proveo najljepše godine u karijeri, to ne krijem i stalno to spominjem. Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći mladim igračima da se razvijaju i da zajedno ostvarimo cilj, a to je ulazak u ligu za prvaka. Volio bih da nas publika dođe podržati, jer se sjećam kad sam prije nastupao za Široki da je Pecara uvijek bila puna. Nadam se da ću se uklopiti brzo u sustav rada novog trenera i da ćemo ovu sezonu uspješno svi zajedno privesti kraju”., izjavio je za našu službenu stranicu novi/stari igrač.

Dobro nam došao!

S druge strane Amerikanc Torrance Rowe je raskinuo Ugovor s HKK Široki, i on je već otputovao u Ameriku. Rowe je sam zatražio raskid jer nije bio zadovoljan svojim statusom u momčadi, bez obzira što je u našem gradu proveo tek nekoliko dana. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere.