Danas u 12 sati u GSD Pecara je održano javno izvlačenje nagradne igre ”HKK Široki je uvijek velik bio – daruje ti Clio”

Mario Marić iz mjesta Provo kod Širokog Brijega dobitnik je automobila Renault Clio u nagradnoj igri Hrvatskog košarkaškog kluba Široki koja je trajala od 12. studenog 2016. godine.

”Bio sam iznenađen na ‘prvu ruku’, nisam vjerovao da se to može dogoditi meni. Uvjerio sam se tek kada sam provjerio na Internetu, a kasnije su me ponovno zvali. Idem na utakmice češće, ubacio sam kupon i nisam vjerovao da ću osvojiti, ali sreća mi je donijela automobil”, izjavio je za portal Jabuka.tv dobitnik automobila Mario Marić.

Tročlano povjerenstvo činili su direktor kluba Igor Jelčić, tajnica Ivana Karačić i trener u omladinskoj školi Igor Jelić. Poziv sretnom dobitniku uputio je direktor Jelčić, a dobitnik je u početku mislio da je riječ o šali, no uspjeli su ga uvjeriti da je uistinu dobio. Dobitnik je kupio ulaznicu za utakmicu Širokog i Zrinjskog.

Osim glavne nagrade automobil Renault Clio 1.5 dCi (2011. godina), podijeljena su još dva mobitela, televizor i bicikl, a dobitnici se trebaju javiti u klupske prostorije.

Izvučeni dobitnici nagradne igre:

MARIO MARIĆ – renault clio (broj kupona 0418)
BOŽE SOLDO – televizor (broj kupona 0112)
BOŽE PAVKOVIĆ – biciklo (broj kupona 4686)
MATEJ SKOKO – mobitel (broj kupona 0319)
SREĆKO ŠUŠAK – mobitel (broj kupona 6058)

Čestitamo dobitnicima i hvala svima na sudjelovanju!