Derbi pretposljednjeg kola Lige 6 za prvaka BiH igrao se u Trebinju između Leotara i Širokog. Utakmica je bila veoma važna za obje momčadi jer je izravno odlučivala tko će ući u play off.
Momčad Damira Vujanovića dobro je otvorila utakmica prvih pet minuta, no nakon toga apsolutnu dominaciju imala je domaća momčad Leotara te je kako je vrijeme odmicalo imala sve veću prednost. Široki je pokušavao tricama smanjiti prednost, međutim svi pokušaji su bili neuspješni što pokazuje katastrofalan šut iz igre 21/70 odnosno 16/35 za dva poena, 5/35 za tri poena. Leotar je na kraju zasluženo slavio 65:52 i plasirao se u play off. Ovaj put nismo imali raspoloženih igrača, pa možemo reći da je kompletna momčad podbacila, ali ipak najbolji strijelci kod nas kapetan Andrija Ćorić 20 poena i Maj Kovačevič sa 11 poena. Posljednje kolo Lige 6 igramo u srijedu protiv Kaknja u 19 sati na Pecari. Još uvijek imamo teoretske šanse za prolaz u play off, ali nam je potrebna pobjeda protiv Kaknja i eventualni poraz Mladosti protiv Sparsa.
Bez obzira na kojem mjestu završili možemo biti zadovoljni s našim nikad mlađim igračima koji su uz brojne odlaske svojih suigrača ipak dobro odigrali Ligu 6, te tako stekli veliko iskustvo za njihov budući razvoj.