U 7. kolu Lige 6 za prvaka BiH u Sarajevu su se sastali dvije pomlađene momčadi Spars i Široki. Malo tko je očekivao da će naša momčad pobijediti ipak favoriziranog domaćina.
Spars je dobro otvorio susret i poveo sa 21-15 nakon prve četvrtine u kojoj je pokazao jako brzu i agresivnu igru. Sličnu igru pružili su igrači trenera Damira Vujanovića, pa je rezultat tako na kraju prvog poluvremena glasio 42-37 za Široki. Treća četvrtina je donijela jako tešku i tvrdu utakmicu, gdje su oba tima izgubila dosta lopti i promašila značajan broj prilika da dođu do boljeg rezultata. Posljednjih deset minuta susreta, rezultat je bio 55-50 za Široki a Spars je imao težak zadatak da u tvrdom nastavku susreta dođe do preokreta. Ipak, već na otvorenju četvrtine su uspjeli napraviti preokret, no nisu dugo uspjeli zadržati vodstvo. Široki je preokrenuo rezultat i poveo sa 66-62 najviše zahvaljujući tricama Kovačeviča i Ćorića, a onda su Sparsi stigli do poravnanja na 66-66 tri minute do kraja susreta. No, Široki je stisnuo u obrani i odigrao pametno u napadu, pa nam je to donijelo veliku zasluženu pobjedu 80:75.
Predvodio nas je sjani trio Maj Kovačevič sa 25, Andrija Ćorić 20, Ivan Karačić 17 (10 skokova) poena…

Dođite nas podržati u srijedu u 19 sati na Pecari protiv Mladosti jer su nam sad porasle šanse za polufinale što je velika stvar za ove mlade igrače.