Utakmica 4.kola Lige 6 između HKK Široki i KK Leotar iz Trebinja imala je i humanitarni karakter jer je cijeli prihod od prodaje ulaznica bio namijenjen akciji “Srušimo prepreke”.
Uprava kluba je očekivala veći odaziv publike jer u našem sastavu trenutno igra 11 domaćih igrača iz Hercegovine, te samo jedan “stranac” Maj Kovačevič.
Mlada momčad Širokog nije najbolje ušla u utakmicu pa su gosti iz Trebinja zasluženo vodili prvu četvrtinu 22:15. Početkom druge četvrtine trener Damir Vujanović je uveo u igru 214 cm. visokog centra Marka Damjanovića koji je tako upisao svoj debi i ostavio jako dobar dojam. Opet se dogodilo da neiskusni domaći igrači brzo prave prekršaje pa su tako brzo po četiri osobne skupili i Ivan Karačić i Mateo Čolak, što je olakšalo Leotaru da postignu neke lagane poene pod košem. U njihovoj momčadi ponovno je dominirao Dejan Šakotić i odveo svoju momčad na najveću prednost na utakmici od 15 poena viška. Mladi Širokobriježani su se dosta istrošili u stizanju rezultata, pa su potom dosta griješili pa je na kraju Leotar zasluženo pobijedio 81:78 i odnio boodve s Pecare. Najbolji kod nas Tihomir Vranješ 16, Maj Kovačevič 15, Ivan Karačić 14 poena… Šteta za poraz, ali idemo dalje, u subotu gostujemo u Kaknju.