Mlada momčad Širokog pružila je dobar otpor protiv Mladosti u Mrkonjić Gradu u 3.kolu Lige 6. Već prvu četvrtinu momčad Damira Vujanovića je vodila 27:22.
Domaćini su htjeli uzvratiti Širokom za onaj poraz u polufinalu Kupa BiH i to su uspjeli ali teže od očekivanoga. Poluvrijeme je završilo minimalnom prednošću Mladosti 47:46.
Kapetan Andrija Ćorić dosta je pravio probleme domaćoj momčadi, a uz njega su još dobro reagirali Karačić i Čolak. Međutim, koncentracija je pred kraju utakmica popustila pa je tako Mladost zasluženo pobijedila 92:85. Najbolji kod nas: Ćorić 21, Karačić s double-double učinkom od 18 poena i 12 skokova, Kovačevič 16, Čolak 12 poena, 7 skokova i 6 asistencija…
Bez obzira na poraz, možemo biti zadovoljni na pruženi otpor dosta iskusnijoj ekipi Mladosti jer igramo u jako pomlađenom sastavu u kojem samo Maj Kovačevič ima 25 godina, svi ostali imaju 20 ili manje godina.

Iduće kolo igramo u srijedu u 19 sati na Pecari protiv Leotara, a cijeli prihod od te utakmice će biti namijenjen humanitarnoj akciji “Srušimo prepreke”.