Košarkaški klub Student iz Mostara porazio je Široki 68:72 (22:14, 19:16, 7:20, 20:22) u dramatičnoj završnici, te su ovom pobjedom došli na samo jednu pobjedu zaostatka za Širokim dva kola prije kraja Lige 12. Momčadi Damira Vujanovića ovo je bio prvi poraz na domaćem parketu u Ligi 12. Široki je dosta dobro ušao u susret i cijelo vrijeme vodio. Međutim, gosti se nisu predali te su treću četvrtinu pobijedili 20:7. U posljednjoj četvrtini utakmice, Student je pogodio za +2 sedam sekundi prije kraja, a nakon time-outa domaćin nije uspio poentirati te su debitanti iz Mostara dvije sekunde prije kraja imali dva slobodna bacanja za potvrdu pobjede, a precizan je bio Rizvić. U poraženoj momčadi dosta se osjetio odlazak dosadašnjeg kapetana Ivana Novačića. U Širokom se istaknuo Krystopher Faber s double-double učinkom (17 koševa i 11 skokova), Andrija Ćorić s 15 te Juraj Segarić s 14 koševa (8 asistencija).

Široki je nakon ovog poraza došao u tešku situaciju jer je borba za Ligu prvaka postala upitna, no još uvijek sve držimo u svojim rukama. Još su dva kola do kraja, gdje gostujemo kod BN Basketa i posljednje kolo smo domaćinu Leotaru.

Idući vikend je na rasporedu završnica Kupa BiH u Mrkonjić Gradu gdje naša momčad igra protiv domaćina Mladosti, a drugi par čine Igokea i Spars.